Cum sa bei 100% malt

Skol anunta o noutate care o evidentiaza din segmentul de piata din care face parte, folosind in reteta de fabricatie 100% malt alaturi de restul ingredientelor naturale specifice berii. Prospetimea si gustul specific ofera o puternica savoare de bere si o experienta desavarsita care arata cum sa bei 100% malt.

Reteta noului Skol contine doar ingrediente naturale: malt, hamei, apa si drojdie. Skol te invata cum sa bei 100% malt pentru ca foloseste acest ingredient ca materie principala. 100% malt inseamna 0% malai, o bere asa cum trebuie sa fie.

Berea Skol cu 100% malt este filtrata la temperaturi controlate sub zero grade si devine mai pura, mai proaspata si mai racoritoare, punand astfel in evidenta si mai mult originalitatea gustului adevaratei beri. Campania „100% malt” include și o schimbare la nivelul ambalajului, in cazul sticlelor de 0,5L , al celor de tip PET - 1L, 2L , precum si a dozelor si ambalajelor secundare (six-pack-ul de doza).

Noul ambalaj poarta semnatura unui design proaspat, special adaptat conceptului creativ, menit sa aduca mai multa personalitate prin tipul logo-ului si prin identificatorii puternici ai marcii: culoarea rosu marcheaza gustul plin, in timp ce verdele evidentiaza, alaturi de imaginea spicelor de orz, naturaletea ingredientelor produsului.

Ai acum o garantie a calitatii si a prospetimii pentru ca stii cum sa bei 100% malt: savurand noul Skol. Mai bere nu se poate!

100% Malt - Pas 1 100% Malt - Pas 2 100% Malt - Pas 3 100% Malt - Pas 4 100% Malt - Pas 5